Om oss

Svea er et familieselskap med lang og bred erfaring i byggebransjen. Vi har jobbet i Stockholm siden 2006, og vi har nå utvidet vår virksomhet til Norge.

Sveas ambisjon er å møte kundens behov på en ukomplisert måte, og sammen gjennomføre store og små prosjekter ved hjelp av selskapets samlede erfaring og ikke minst våre samarbeidspartnere.

Gjennom vårt felles engasjement vil vi utføre kvalitetsarbeid til rimelige priser. For oss i Svea betyr kvalitet at kundene våre er fornøyde og at kravene deres blir tilfredsstilt. Dette oppnår vi ved å utnytte selskapets sterke evne til å nå alle aktører og på den måten skape forutsetninger for å gjennomføre prosjektene til avtalt tid og kvalitet.

For å leve opp til vår forretningsidé arbeider vi langsiktig og drar lærdom av vår erfaring. I tillegg er vi på kontinuerlig utkikk etter enklere og mer effektive løsninger som tilfredsstiller kundens behov. Vi har et velinformert og profesjonelt personale som tenker positivt og har en åpen og hyggelig holdning.

Vi gjennomfører byggeprosjekter både som general-, total- og underentreprenører.

@styled.by.nelly